ZimskeCarolije
Ukupna cena:

Zepter Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha

 • Zepter Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha
 • Zepter Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha
 • Zepter Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha
 • Zepter Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha
 • Zepter Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha-1
 • Zepter Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha-3
 • Zepter Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha-5
 • 100,300.00 RSD

   Zimske Čarolije se trude da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.

   Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Isporuku vrši kurirska služba na teritoriji Srbije. Troškovi isporuke ne zavise od mesta isporuke, već isključivo od mase pošiljke i računaju se za celokupnu pošiljku. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.

   Cenovnik dostave:
   masa pošiljke - cena isporuke u rsd
   do 20 kg -349 rsd - za plaćanje unapred
   do 20 kg - 390 rsd  - za plaćanje pouzećem
   20 - 50kg - 540 rsd
   50 - 70kg -1162 rsd
   70 - 100 kg - 1440 rsd
   Preko 100 kg svaki dodatni kg se naplaćuje 23.26 rsd

   Product name: Zepter Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha
   Manufacturer code: PWC-570
   Country of origin: SOUTH KOREA

   Detaljan opis artikla

   Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha Zepter PWC-570

   Svakog dana, čovek udahne više od 11.000 litara vazduha. Devedeset odsto vremena provodimo u zatvorenom prostoru - u kući, na radnom mestu, u školi, u zdravstvenim i fitnes centrima, gde je nivo zagađivača i alergena u vazduhu mnogo veći nego u opasno zagađenom vazduhu u spoljašnjoj sredini. Zagađen vazduh je osnovni uzrok mnogih teških i smrtonosnih oboljenja i razumljivo je što se osećamo loše kada ga udišemo.

   Therapy Air® iOn je proglašen za najbolji prečišćivač vazduha 2016, 2019, 2020 i 2021. godine, po oceni nezavisnih nemačkih eksperata. Aprila 2020. godine, prestižna nemačka laboratorija GUI Lab izdala je sertifikat kojim potvrđuje da ovaj aparat eliminiše iz vazduha i virus SARS-CoV-2.

   Therapy Air®iOn je sofisticiran i veoma efikasan sistem za prečišćavanje i jonizaciju vazduha koji uklanja 99,9% čestica iz vazduha. Ovaj izvanredni prečišćivač vazduha, koji eliminiše 99,9% virusa, bakterija i toksičnih materija, neophodan je u svim zatvorenim prostorima i svakako je najbolja zdrava investicija - kako za privatne kuće i stanove, tako i za kancelarije, škole, vrtiće, sportske i rekreativne centre, ugostiteljske objekte i sva druga mesta u kojima ljudi borave i rade.

   Najnovija istraživanja dovode zagađen vazduh u vezu sa većom stopom smrtnosti od koronavirusa. U oblastima sa većim stepenom zagađenosti vazduha, verovatnoća da stanovnici obole i umru usled infekcije koronavirusom veća je nego u oblastima sa čistijim vazduhom.

   U vremenima kad je kvalitet vazduha koji udišemo važniji nego ikad, s obzirom na ogroman broj opasnih čestica koje se prenose vazduhom. Therapy Air®iOn prečišćivač vazduha je mudar i apsolutno opravdan i isplativ izbor!

   THERAPY AIR® iOn – FILTRIRA, PREČIŠĆAVA I OBOGAĆUJE VAZDUH NEGATIVNIM JONIMA
   Zepter Therapy Air®iOn eliminiše zagađivače iz vazduha i drži pod kontrolom prašinu, temperaturu i vlažnost u vašem domu i kancelariji. Poseduje inovativni 6-stepeni sistem filtera, kao i generator negativnih jona koji proizvodi oko 1.236.000 negativnih jona po cm3, što odgovara količini jona u vazduhu na nekim od najzdravijih mesta na Zemlji.

   ZAŠTITITE SVOJE ZDRAVLJE
   Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, četvrtina svetske populacije udiše zagađen vazduh. Čak 4,3 miliona smrtnih slučajeva u svetu pripisuje se zagađenom vazduhu u zatvorenom prostoru. Loš kvalitet vazduha kod kuće ili u kancelariji ne samo što doprinosi razvoju infekcija i hroničnih plućnih bolesti, kao što je astma, već i povećava potencijalni rizik od karcinoma pluća, moždanog udara i infarkta. A tu su i glavobolja, zapušen nos, mučnina, suva, perutava koža i suve oči.

   POBOLJŠAJTE IMUNITET I PRODUKTIVNOST
   Na osnovu istraživanja Vilijama Fiska iz kalifornijske nacionalne laboratorije „Lorens Berkli“, zaključeno je da bolji kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru povećava produktivnost radnika, čime može da se uštedi i do 200 milijardi dolara godišnje. Ako krv ne snabdeva mozak sa dovoljno kiseonika, brzo dolazi do zamora i gubimo sposobnost jasnog razmišljanja. Kada misli postanu konfuzne, postajemo skloni depresiji. To stanje nepovoljno utiče na ceo organizam, uključujući imunološki sistem, usled čega lakše obolevamo.

   ODBRANA OD ZAGAĐIVAČA I ALERGENA
   U našem domu mogu se naći mnoge opasne čestice, kao što su razni zagađivači, alergeni, polen i buđ. Takođe, lošem kvalitetu vazduha doprinose i isparljiva organska jedinjenja, koja se oslobađaju iz boja, sredstava za čišćenje, razređivača i drugih hemijskih proizvoda u domaćinstvu. Tokom sezone prehlada i gripa, od kvaliteta vazduha u vašem domu može zavisiti koliko često ćete vi i vaša porodica oboleti od neke respiratorne infekcije.

   6-STEPENI SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA
   1. ANTISTATIČKI FILTER: uklanja krupnije čestice prašine, buđi, peruti, ljudske i životinjske dlake;
   2. ANTIBAKTERIJSKI FILTER: uklanja preostale sitne čestice prašine, bakterije veće od 1 mikrona, polen;
   3. HEPA FILTER (H13): uklanja 99,97% čestica veličine 0,3 mikrona, kao što su prašina, polen, spore buđi, bakterije, virusi, izlučevine grinja...
   4. ANTIALERGIJSKI FILTER: sadrži srebro, apatit (mineral) i antibakterijsko sredstvo koje je posebno efikasno protiv bakterije Legionella, koja je veoma opasna za bebe. Filter sadrži ekstrakt lišća ginko bilobe, koji je vrlo efikasan kod astme, plućnih bolesti i problema sa cirkulacijom, a takođe eliminiše uzročnike alergija, viruse gripa i bakterije;
   5. FILTER OD AKTIVNOG UGLJA: zahvaljujući velikoj sposobnosti apsorpcije, eliminiše neprijatne mirise u domaćinstvu, mirise hrane, duvana, kućnih ljubimaca, otrovna isparenja, isparljiva organska jedinjenja i druge mirise.
   6. GENERATOR NEGATIVNIH JONA – proizvodi više od milion negativnih jona po kubnom centimetru. Negativni joni vezuju se za čestice koje lebde u vazduhu i one zbog povećane težine padaju, ulazeći u prečišćivač vazduha i njegove filtere, ili na pod, sa koga možete da ih pokupite usisivačem.

   POSEBNE KARAKTERISTIKE
   Inovativan i efikasan Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha izdvaja se i po sledećim karakteristikama koje poseduje:
   · Senzor kvaliteta vazduha
   · 5 brzina
   · 3 režima rada, uključujući noćni režim
   · Daljinski upravljač
   · Lako prenosiv aparat, a može se postaviti i na zid
   · U režimu rada za dečje sobe, brzina cirkulacije vazduha je smanjena, da deci ne bi bilo hladno
   · Aparat se noću automatski prebacuje na najtiši rad i stvara prijatnu atmosferu za dobar san

   Tehničke karakteristike:
   Dimenzije: 54.4 x 18.1 x 51 cm
   Površina prostora: 26 m2 (ACPH 5x) ili 130 m2 (ACPH 1x)
   Proizvodnja negativnih jona: 1.236.000 negativnih jona/cm3
   Metod prečišćavanja: antistatički filter, antibakterijski filter, HEPA filter, anti-alergijski filter, filter sa aktivnim ugljem
   Efikasnost uklanjanja gasova: NH3 - 91%, CH3CHO – 95%, CH3COOH – 99,9%
   Brzina prečišćavanja vazduha (CADR): dim - 4,36 m3/min, prašina - 4,74 m3/min, polen - 5,04 m3/min
   Kapacitet prečišćavanja: 6,05 m3/min; 363,3 m3/h
   Maksimalni protok vazduha: 5,8 m3/min
   Jačina buke: minimum 21db - maksimum 46 db
   Snaga: 47 W
   Napon: 220 V-240V - 50HZ/60HZ
   Proizvodnja ozona: <0,002%
   Kabl za struju: nije odvojiv
   Metod zaštite: prekidač strujnog kola
   Sigurnosna klasa: II
   Garancija: 5 godina
   Serifikati/Deklaracije: CE izjava o usaglašenosti za električnu opremu Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2004/108/EC za elektromagnetnu kompatibilnost; Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2006/95/EC za "Niski napon"; Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2002/95/EC (RoHS) za zabranu upotrebe određenih opasnih materija u električnoj i elektronskoj opremi

   Težina 8,8kg

   Pitanja i komentari

   Artikal još nije ocenjen

   Nema komentara

   Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


   ×
   Caption