ZimskeCarolije
Ukupna cena:

Zepter set filtera za Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha

 • Zepter set filtera za Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha
 • Zepter set filtera za Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha-1
 • 11,033.00 RSD

   Zimske Čarolije se trude da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.

   Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Isporuku vrši kurirska služba na teritoriji Srbije. Troškovi isporuke ne zavise od mesta isporuke, već isključivo od mase pošiljke i računaju se za celokupnu pošiljku. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.

   Cenovnik dostave:
   masa pošiljke - cena isporuke u rsd
   do 20 kg -349 rsd - za plaćanje unapred
   do 20 kg - 390 rsd  - za plaćanje pouzećem
   20 - 50kg - 540 rsd
   50 - 70kg -1162 rsd
   70 - 100 kg - 1440 rsd
   Preko 100 kg svaki dodatni kg se naplaćuje 23.26 rsd

   Product name: Zepter set filtera za Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha
   Manufacturer code: PWC-570-49
   Country of origin: SOUTH KOREA

   Detaljan opis artikla

   Set filtera za Therapy Air® iOn prečišćivač vazduha Zepter PWC-570-49

   Zaštitite sebe i svoju porodicu aparatom Therapy Air® iOn – vodećim 5-stepenim sistemom za prečišćavanje vazduha, koji obezbeđuje čist i zdrav vazduh. Naši filteri potpuno eliminišu zagađivače iz vazduha u zatvorenom prostoru. Set čine 2 antibakterijska filtera, HEPA filter, antialergijski i filter od aktivnog uglja. Preporučujemo zamenu specijalnih filtera za Therapy Air® iOn jednom godišnje; međutim, učestalost zamene zavisi od stepena zagađenosti vazduha.

   Zepter Therapy Air® Ion je idealno rešenje koje omogućava da prostor u kome živite i radite bude čist, bezbedan i zdrav. Sada smo u mogućnosti da kontrolišemo zagađivače, prašinu, temperaturu i vlažnost vazduha u našim domovima, kancelarijama, školama, bolnicama, apotekama, čekaonicama, fabrikama, hotelima, fitnes centrima, restoranima – na svakom mestu gde je vazduh zagađen. Gde god ima prostora za disanje, ima mesta za Therapy Air®. Naš revolucionarni aparat sa pet filtera proizvodi oko 220.000 negativnih jona po kubnom centimetru, što odgovara količini jona u vazduhu na nekim od najzdravijih mesta na zemlji.

   Filteri su:
   1. ANTISTATIČKI FILTER: uklanja krupnije čestice prašine, buđi, dlake, perut i dlake od kućnih ljubimaca;
   2. ANTIBAKTERIJSKI FILTER: uklanja preostale sitne čestice prašine, bakterije veće od 1 mikrona i polen, istovremeno štiteći susedni HEPA filter;
   3. HEPA FILTER: eliminiše najsitnije čestice prašine i duvanski dim, dok antibakterijski tiabendazol (organsko antibakterijsko jedinjenje) eliminiše bacile, spore buđi i bakterije, smanjujući rizik od infekcija;
   4. ANTIALERGIJSKI FILTER: sadrži srebro, apatit (mineral) i antibakterijsko sredstvo koje je naročito efikasno protiv bakterije Legionella, koja je veoma opasna za bebe. Filter sadrži ekstrakt lišća ginko bilobe, koji je vrlo efikasan kod astme, plućnih bolesti i problema sa cirkulacijom, a takođe eliminiše uzročnike alergija, viruse gripa i bakterije;
   5. FILTER OD AKTIVNOG UGLJA: zahvaljujući velikoj sposobnosti apsorpcije, eliminiše neprijatne mirise hrane, otrovne gasove i druge mirise.

   Sastav
   2 x Antibakterijski filter
   1 x HEPA filter
   1 x Anti-alergijski filter
   1 x Filter sa aktivnim ugljem

   Napomena: Filteri imaju zaštitni film. Pre upotrebe ga uklonite.

   Težina 1,2kg

   Pitanja i komentari

   Artikal još nije ocenjen

   Nema komentara

   Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


   ×
   Caption