ZimskeCarolije
Ukupna cena:

Prečistač vazduha Rowenta Pure Air Nanocaptur PU3040FO

  • Prečistač vazduha Rowenta Pure Air Nanocaptur PU3040FO
  • Prečistač vazduha Rowenta Pure Air Nanocaptur PU3040FO
  • Prečistač vazduha Rowenta Pure Air Nanocaptur PU3040FO
  • Prečistač vazduha Rowenta Pure Air Nanocaptur PU3040FO
  • Prečistač vazduha Rowenta Pure Air Nanocaptur PU3040FO
31,500.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

Zimske Čarolije se trude da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.

Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Isporuku vrši kurirska služba na teritoriji Srbije. Troškovi isporuke ne zavise od mesta isporuke, već isključivo od mase pošiljke i računaju se za celokupnu pošiljku. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.

Cenovnik dostave:

masa pošiljke - cena isporuke u rsd

do 20 kg - 390 rsd - za uplatu unapred

do 20 kg - 440 rsd - za plaćanje pouzećem

20 - 50kg - 990 rsd

50 - 70kg -1990 rsd

70 - 100 kg - 2990 rsd

Preko 100 kg svaki dodatni kg se naplaćuje 23.26 rsd

Product name: Prečistač vazduha Rowenta Pure Air Nanocaptur PU3040FO
Manufacturer code: PU3040

Detaljan opis artikla

ROWENTA Prečistač vazduha PURE AIR NANOCAPTUR PU3040

Filtrirano je do 99.99% alergena i sitnih čestica*

Rowenta Pure Air prečišćivač vazduha filtrira do 99,99% alergena i sitnih čestica*, za čist vazduh za samo 6 minuta zahvaljujući sistemu za filtriranje izuzetnih performansi koji uključuje Allergy+ filter. Zahvaljujući integrisanim senzorima za zagađenost, automatski se prilagođava vazduhu vašeg doma i omogućava maksimalnu dnevnu ili noćnu filtraciju.

Tretirajte vazduh koji udišete poput hrane koju jedete i vode koju pijete!

Zahvaljujući prečišćivaču vazduha Pure Air Rowenta možete jednostavno disati znajući da je vazduh u vašoj kući bezbedan i čist, pogotovo ako ste osetljivi na alergene.

Njegova četiri vrlo efikasna nivoa filtracije osiguravaju da filtrira do 99,99% alergena i sitnih čestica* uključujući formaldehid, za čist vazduh za samo 6 minuta.

Njegov smart sistem detektuje zagađenja putem integrisanih senzora čestica, signalizirajući nivo kvaliteta vazduha u vašem domu kako bi automatski prilagodio brzinu filtracije u skladu sa tim.

Nudeći maksimalnu filtriranost na automatskom načinu rada i neometanu filtraciju na automatskom noćnom načinu rada, Pure Air je prečišćivač vazduha koji razmišlja umesto vas.

Tu je i praktičan tajmer sa automatskim isključivanjem i funkcijama odloženog starta, svetlosni indikator zamene filtera za jednostavnu upotrebu i kompaktan dizajn za jednostavno odlaganje.

Tehnologija
Tip proizvoda Pročišćivač vazduha
Tip tehnologije Filtracija
Performanse
Broj brzina 4
INTUITIVNO
Automatski program
Noćni program
Indikator kvaliteta vazduha
Senzori Čestica
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Kontrolna tabla Elektronska
Tajmer 1-2-4-8 h
Indikator promene filtera
Ručka Integrisana
Sistem zaključavanja za decu


Koliko često treba mijenjati ili čistiti filtere?
Filteri za deodoraciju i HEPA filteri se ne mogu čistiti i ponovo koristiti – moraju se menjati. Predfilter se može ponovo koristiti (uklonite prašinu usisivačem ili ga operite vodom).
HEPA filter se mora menjati na 6 meseci, filter za deodoraciju se mora menjati na 3 meseca. Predfilter treba čistiti na 2 do 4 sedmice. Ove učestalosti se odnose na dnevnu upotrebu od 8 sati u prvoj brzini i mogu varirati zavisno od radne okoline.


Šta treba da uradim ako aparat ne radi?
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.

Pitanja i komentari

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption