ZimskeCarolije
Ukupna cena:

Zepter naočare Hyperlight Eyewear Black

 • Zepter naočare Hyperlight Eyewear Black
 • Zepter naočare Hyperlight Eyewear Black
 • Zepter naočare Hyperlight Eyewear Black-1
 • Zepter naočare Hyperlight Eyewear Black-3
 • 53,100.00 RSD

   Zimske Čarolije se trude da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.

   Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Isporuku vrši kurirska služba na teritoriji Srbije. Troškovi isporuke ne zavise od mesta isporuke, već isključivo od mase pošiljke i računaju se za celokupnu pošiljku. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.

   Cenovnik dostave:

   masa pošiljke - cena isporuke u rsd

   do 20 kg - 390 rsd - za uplatu unapred

   do 20 kg - 440 rsd - za plaćanje pouzećem

   20 - 50kg - 990 rsd

   50 - 70kg -1990 rsd

   70 - 100 kg - 2990 rsd

   Preko 100 kg svaki dodatni kg se naplaćuje 23.26 rsd

   Product name: Zepter naočare Hyperlight Eyewear Black
   Manufacturer code: TLW-001BL
   Country of origin: SLOVENIA

   Detaljan opis artikla

   Naočare Hyperlight Eyewear Black Zepter TLW-001BL

   Zaštitite oči, poboljšajte moždane funkcije i popravite raspoloženje sa Hyperlight Eyewear. Izrađuju se sa specijalnim fulerenskim sočivima koja pretvaraju štetne svetlosne zrake u svetlost koja blagotvorno deluje na naš organizam. Naočare Hyperlight Eyewear mogu se koristiti i u zatvorenom i u otvorenom prostoru i potpuno odgovaraju spektru osetljivosti oka.

   Tokom evolucije, čovek se adaptirao na difuznu sunčevu svetlost, kao i na visokoenergetsku UV i visokoenergetsku vidljivu svetlost. Ove svetlosti drže nas u konstantnom stanju pune pripravnosti, pa se protiv njih borimo ili se krijemo i stalno smo pod stresom.

   Razvili smo metod kojim transformišemo ove vrste svetlosti u svetlost koja je blagotvorna za naš organizam. Na osnovu dosadašnjih istraživanja, preporučujemo vam naočare Hyperlight Eyewear. One su izrađene prema našoj patentiranoj tehnologiji kao zamena za naočare za sunce, jer blokiraju UV i visokoenergetsku plavu sunčevu svetlost. Istovremeno, deluju relaksirajuće, poboljšavaju koncentraciju i štite od štetnog dejstva plave svetlosti koju emituju LCD ili LED ekrani.

   Karakteristike Hyperlight Eyewear naočara:
   Transformišu UV i visokoenergetsku plavu svetlost u zeleni, žuti, narandžasti i crveni deo spektra vidljive svetlosti
   Transformišu plavu LED svetlost u svetlost koja je prijatna za oko (što dovodi do relaksacije). Transformisana UV i plava visokoenergetska svetlost optimalno su prilagođene prirodnoj osetljivosti oka
   Omogućavaju bolju oštrinu slike
   Optimizuju funkcije mozga (harmonizuju EEG signale)
   Regulišu rad neuroendokrinih sistema; utiču na povećanje nivoa serotonina i regulišu odnos serotinina i melatonina (smanjuju depresiju i nesanicu)
   Utiču na biološki sat - cirkardijalni ritam (regulišu krvni pritisak i temperaturu tela)

   Stakla Hyperlight Eyewear naočara imaju visokokvalitetne premaze:
   Zaštitni sloj sa obe strane stakla.
   Hidro i oleofobni premaz obezbeđuje zaštitu od ogrebotina i produžava vek trajanja stakla. Lako se čisti i ima antistatičku komponentu koja odbija čestice prašine sa obe strane stakla.
   Osam patentiranih jonskih premaza. U skladu sa Ioncoat K+ postupkom, osam slojeva materijala sa različitim indeksima prelamanja nanosi se na stakla u vakuumu. Ioncoat K+ smanjuje refleksiju svetlosti na manje od 1%, čime se postiže bolja oštrina slike.
   Tvrdi sloj (HC) se kombinuje sa antirefleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vek antirefleksnog sloja i obezbeđuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
   Fulerenski sloj sa obe strane stakla
   Stakla CR 39

   Primena:
   Naočare blokiraju UV i plavo sunčano svetlo sa opuštajućim i poboljšanim efektima procesa odlučivanja. Naočare se mogu koristiti kao zaštita od štetnog plavo-ljubičastog svetla koja se emituje sa LCD ekrana i LED ekrana. Pogodno za nošenje unutra.

   Tehničke karakteristike:
   Dimenzije: 132 x 51,5 mm
   Materijal: sočiva - CR39 (ADC) sa fulerenom C60; okvir - Cellulose acetate
   Boja okvira: crna
   Pogodno za korišćenje u zatvorenom prostoru: da

   Sastav:
   Hyperlight eyewear
   Futrola za naočare 157 x 72 x 58 mm
   Krpica za naočare 150 x 150 mm

   Težina 354g

   Pitanja i komentari

   Artikal još nije ocenjen

   Nema komentara

   Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


   ×
   Caption